Uutiset

Juhannustanssien ihmisyys saa mediahuomiota

Juhannustanssien esityskauden ensimmäinen viikko on takana, ja tämän iltaisella näytöksellä polkaistaan käyntiin toinen viikko. Vastaanotto on ollut positiivista ja me juhannustanssilaiset olemme saaneet esiintyä täysille katsomoille. Kiitos kaikille ensi-iltaviikon kävijöille ja tervetuloa kaikille tuleviin esityksiin!

Saimme lauantain 31.7. esitykseen myös paikalle kunniavieraita, sillä Honkolan lavalla nähtiin upea vuoden -58 harmaa Peugeot omistajineen. Auton omistaja Pentti Kangasaho saapui lavalle Mervi Rintalan kanssa ja he olivat myös pukeutuneet aikakauden mukaisesti. Kiitos Pentille ja Merville vierailusta!

Juhannustanssilaiset pääsivät myös poseeraamaan auton kanssa.

Alueellinen media on myös huomioinut esityksemme kiitettävästi. Pääset lukemaan Urjalan Sanomien 26.6. julkaistun artikkelin tästä. Forssan Lehti julkaisi Juhannustansseja koskevan artikkelinsa 27.7. ja se on luettavissa täällä. Iloksemme myös Kulttuuritoimitus huomioi esityksemme loppukesän kesäteatterilistallaan. Jos kaipaat vielä elokuulle muitakin teatterivinkkejä, käy katsomassa Kulttuuritoimituksen teatterilista täältä.

Esityksemme ovat olleet loppuunmyytyjä, joten paikan varmistamiseksi näytökseen on suositeltavaa ostaa tai varata lippu ennakkoon. Lippuja voit tiedustella numerosta 045 3557662 tai sähköpostitse osoitteesta juhannustanssit.teatteri@gmail.com. Tervetuloa esityksiin!

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *