lovingwomen.org sv+ukrainska-datingsajter mail brudbeställning

Saken dar andra anledningen at att icke lanka Tinder tillsamman Facebook ar separation

Saken dar andra anledningen at att icke lanka Tinder tillsamman Facebook ar separation

Tinder befinner sig den aktuell topphunden bruten dejtingappar saso kommer miljontals anvandare kvar laka varlden. Efter att aga bilda en oskadd bransch sam kulturell godkannande itu swiping, inneha den kopiost att svara for saval saso mycket att erbjuda. TechJunkie tacker en fullkomlig andel Tinder-amnen sam svarar gallande sa manga fragor vi kan. I synnerhe denna sporja vackte centru entusiasm. Det varje ’Kommer Tinder att ateraktivera mitt Facebook-konto om jag anvander det darfor at inregistrera mej? Mi vill begagna det darfor at logga in ehuru det gar snabbare men jag avslutade Facebook tidigar aret. Vad kommer att intraffa?’

Detta ar icke var vanliga fraga, sa sjalv anse att saken dar befinner si vardinna e detaljerat genmale. Mig amna ge besked pa fragan framst sam darpa skissera ett par anledningar mo hurs n ganska ick vill lanka Tinder tillsammans Facebook.

Kommer Tinder att ateraktivera karna Facebook-konto?

Ca. Darfor att vet begagna ditt Facebook-konto med Tinder vara tvungen det finnas aktivt. N kan ej alstra ett nytt Tinder-konto tillsamman en utganget alternativt stangt Facebook-konto. Om n forsoker odla fungerar det icke. Forsavitt du vill skapa en konto med FB plikt n forst ateraktivera ditt Facebook-konto sa att det ar direk och darnast konfigurera Tinder.

tinder lankar mo ditt Facebook-konto skada kan ej foreta andringar kungen sjalva kontot. Den kan placera op, inbringa bilder sam studer dina kontouppgifter skada saken dar kan ick ateraktivera kontot til ??dig. N tvungen gora det allena.

Forsavitt ni forsoker logga in villi Tinder med ett inaktiverat Facebook-konto kommer det endast att bedj dig logga in gallande Facebook. Forsavit ni loggar in ateraktiveras ditt konto samt later de sedan hantera det darfor at logga in pa Tinder.

Vad sker om du tar da Facebook under tiden du anvander Tinder?

Forsavitt ni narmar dig fragan av omvand par samt anvander bade Facebook samt Tinder skad vill relegera Facebook, hurdan kommer det att fungera? Svaret ar ifall du anvander Facebook darfor att logga in villig Tinder kommer du inte langre att vet hantera dejtingappen. Om n anvande ditt telefonnummer istallet gor det ingen diskrepans.

N kan evigt bilda ett nytt Tinder-konto och det finns nago massa anledningar at hurs det kan befinna nagon enastaende koncept, andock det ar mer kneg och kommer att fodra att ni staller in nya bilder samt forlorar samtlig matchningar alternativ kontakter n age.

Fallet darfor at ej lanka Tinder med Facebook

Ovannamnd befinner si en skal at att du icke skapar ditt Tinder-konto kopplat mot Facebook. Om n, sasom otaliga andra verkar innehava gjort postumt Cambridge Analytica, vill sluta ditt Facebook-konto ar n strandsatt. Det har ar ej unikt stav Tinder skad kommer att besta riktigt forut dom majoritete appar n valde att ”Registrera dig med Facebook”.

Somliga later dig forandra kontot odl att ni kan differentiera Facebook av dem men Tinder befinner sig ick en av dom odla vi mi kan se.

Ehuru Tinder ej publicerar samtlig aspekter fran ditt karleksliv villi Facebook, ar det ej saken dar ultimata iden att hava de tva lankade. Det utfor de lattare att finn brudar av Ukrainas datingtjänst, har formaga att overdela gallande natverket och befinner si fortfarand en taktik stav Facebook att hejda innestaende inom ditt leverne.

Det finns likval nackdelar. Tinder drar dina senaste hundra gilla-markeringar sam anvander de dar darfor att betrakta forsavitt ni ager en enhetlig fundament tillsammans ett match samt det utfor det lattare att logga in. Foruto det finns det ingen finfin anledning att koppla do ett pa. Speciellt ifall n tror att det ar genomforbar att n kan lamna Facebook bakanfo dig nar sasom helst.

Knalla tillsamman ino Tinder utan Facebook

N brukade aldrig hava opportunitet att inregistrera dej villi Tinder inte me ditt Facebook-konto skad omedelbart kan du det. N kan skrida med tillsamman ditt telefonnummer istallet.

Det befinner sig allting. Ni tvungen logga in tillsamman ditt telefonnummer varje gang n loggar in andock eljest befinner sig det en lat satt att bruka Tinder utan att lanka det till Facebook.

Det befinner sig absolut att forsavitt du vill anvanda Tinder inte med att bliva fas ar det odl arme ni skulle gora det. N kan alstra nagon fejkad Facebook-profil skada du kan handla det pa detta takti darfor att halla dina tva varldar atskilda.

Age du lamnat Facebook bakanfor de? Anvander n Tinder inte med Facebook? Ager ni marklig besvar tillsamman att anvanda appen? Antar n att du promenera tappa forsavit att ick innehava dom ett par lankade? Beratta sta oss dina tankar nedan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *