Juhannustanssit

Mitä?

Juhannustanssit-kesäteatteriesitys on dramatisoitu näytelmäksi Hannu Salaman samannimisen romaanin pohjalta. Salaman teos on julkaistu vuonna 1964 ja se oli kirjailijan läpimurtoteos. Honkolan lavan Juhannustanssit keskittyy kirjan pintaa syvempään sanomaan: ihmisyyteen ja elämän risteyskohdan valintoihin. Esityksessä kuullaan aikakauden musikkia, tanssitaan ja lauletaan. Joidenkin kohtausten aihepiirien ja teeman vuoksi sisältö ei välttämättä sovi herkimmille katsojille. Suosittelemme esitystä yli 12-vuotiaille. Esityksessä käytetään teatterisavua. Esityksen kesto on noin 2 t 30 min sisältäen väliajan.

Missä?

Honkolan lava on Urjalan idyllisessä maisemassa sijaitseva tanssilava, jolla on esitetty teatteria myös aiemmin. Katsomo on katettu. Yleisökapasiteetti on esityksissä rajattu siten, että turvavälit toteutuvat. Lavan osoite on Halkivahantie 580a, 31730 Urjala.

Milloin?

Ensi-ilta on perjantaina 30.7.2021 klo 19. Esitykset ovat lauantaisin klo 17 ja keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19. Peruslipun hinta on 20 euroa, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset saavat lipun hintaan 15 euroa. Voit myös ostaa kannatuslipun, jonka hinta on 25 euroa.

esityspäivät

Yhteystiedot

sähköposti: juhannustanssit.teatteri@gmail.com

puh: 045 3557662

Instagram: @juhannustanssit.teatteri

Facebook: Juhannustanssit – kesäteatteria Honkolan lavalla