Lippujen myynti

Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon rajatun yleisökapasiteetin vuoksi! Ostamalla lipun ennakkoon varmistat paikkasi esityksessä ja vältät jonottamisen. Paikan päällä on erilliset pisteet lipun ennakkoon ostaneille ja paikan päältä ostaville. 

 • Lippuja voi tiedustella, varata ja ostaa etukäteen sähköpostitse (juhannustanssit.teatteri@gmail.com) tai puhelimitse (0453557662).
 • Maksutavat: MobilePay, tilisiirto (etukäteen) tai paikan päältä käteisellä, mikäli lippuja on ovella vielä jäljellä.
 • Lippujen hinnat: peruslippu 20e / alennuslippu 15e (opisk./eläk./tyött.) / kannatuslippu 25e

 • Ikäsuositus: Suosittelemme esitystä yli 12-vuotiaille. Joidenkin kohtausten aihepiirit ja sisältö (esim. parisuhdeväkivalta ja liikenneonnettomuus) eivät välttämättä sovi kaikkein herkimmille. Osa esityksen kohtauksista sisältää teatterisavua. Esitys perustuu Hannu Salaman Juhannustanssit-romaaniin.
 • Yleisökapasiteetti: Yhteen esitykseen otetaan 50 katsojaa. Turvavälit on otettu huomioon yleisökapasiteetissa ja katsomotuolien asettelussa. Katsomon tuolit ovat liikuteltavia selkänojallisia tuoleja ja istumapaikat numeroimattomia. Toivomme katsojiemme käyttävän kasvomaskia, mikäli mahdollista.

Lipun ostaminen ennakkoon

Varaa lippu ottamalla yhteyttä sähköpostitse (juhannustanssit.teatteri@gmail.com) tai puhelimitse (0453557662).

Ilmoita viestissäsi:

1) kuinka monta lippua haluaisit

2) mihin näytökseen

3) mitä lipputyyppiä

4) valitsemasi maksutapa (tilisiirto tai MobilePay)

5) yhteystietosi (Nimi + sähköposti + puhelinnumero).

 • Saat paluuviestissä ohjeet valitsemaasi maksutapaan
 • Lippuja voi ostaa ennakkoon esitystä edeltävään päivään asti
 • Lipun osto on sitova. Mikäli esitys joudutaan perumaan pandemiasta tai järjestäjästä johtuvasta syystä, rahat palautetaan takaisin ostajalle. Sairaustapauksessa tiedustele lipun vaihtoa toiseen esitykseen.

Maksetun lipun lunastus

 • Kun maksusuoritus on kirjautunut, saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jolla voit lunastaa lipun paikan päältä tullessasi esitykseen. Erillistä sähköistä lippua emme lähetä, vaan vahvistusviesti toimii merkkinä siitä, että kaikki on kunnossa ja voit saapua huoletta esitykseen.
  • Vahvistusviestissä saat myös ohjeita saapumiseen sekä muuta yleistä infoa. 
  • Esityspäivänä lipunmyyntipiste aukeaa tunti ennen esitystä. Paikan päällä on erillinen lunastuspiste etukäteen maksetuille lipuille ja toinen piste paikan päältä ostettaville lipuille.

Lipun ostaminen paikan päällä

Lippuja voi ostaa myös paikan päältä, mikäli niitä on vielä jäljellä. Paikan päällä maksuvälineenä käy käteinen tai MobilePay. Suosittelemme ennakkolipun ostamista. Tiedotamme esityspäivinä sosiaalisen median kanavillamme, onko lippuja vielä saatavilla ovelta.